fbpx

Velkommen til Nordpool Spa & Svenska Bad

Din komplette spabad leverandør – bygget for nordiske forhold

Med kanskje de sterkeste spabad merkevarene innen vår industri, kan vi tilby de beste produktene innenfor de mest fornuftige prisklasser. Kom gjerne og besøk oss i vårnye freshe butikk/showrom på Billingstad, like utenfor Oslo. Du finner oss i samme bygg som Rema1000, Sats og Europris (vis a vis Møller Bil).

1 time gratis parkering i p-hus.  Her vil du bli kjent med våre spabad produkter og ikke minst våre fagfolk, som bistår deg fra idè til ferdig installasjon.

spabad nordpool
Svenska Pro Spabad
svenska spa og spabad
Massasjebad

Spabad fra NordPool gir den perfekte badeopplevelsen for avslapping med familie og barn. Anleggen er nå også klargjort for saltvannsrengjøring og styring med WIFI app!

Svenska Pro har tatt spabad til et nytt nivå. Et nivå fullt av muligheter som betyr at du kan designe ditt personlige spabad og lage ditt eget unike bademiljø.

Svenska Bad er blitt utviklet for å klare det skandinaviske klimaets ekstreme utfordringer. Vi benytter de beste av materialer, mest effektive isolering og den mest moderne teknologien for rengjøring av bad.

Villeroy & Boch massasjebad er produsert i USA med tysk grundighet og strenge kralitetskrav. Med ny teknologi og de beste moderne materialer produseres våre spabad for at de skal kunne vare livet ut. De er uten trevirke.

Vårt spabad showroom

Kampanje på utvalgte spabad modeller – kom og besøk oss.

Nyheter fra Facebook og Instagram

Bli en del av Nordpool Spa ved å besøke våre sosiale medie profiler.

Profiler på sosiale medier

Vi vil være takknemlige hvis du legger igjen din tilbakemelding i våre sosiale profiler, der ikke bare vi er online, men også andre boblebad, velvære og bassengentusiaster er aktive.

Bli en del av oss ved å besøke våre sosiale medieprofiler.

© Nordpoolspa.no | Din komplette spabad leverandør |