utendørs boblebad strømforbruk

Tips til kjøp av utendørs massasjebad

Skal du handle utendørs massasjebad for første gang kan det hende du føler det er en jungel av leverandører og bad å velge i -og har utfordringer med å skille et bad som koster kr 39 000,- fra et som koster kr 139 000,-. Du lurer kanskje også på hva det koster å ha et massasje-bad i drift (strømforbruk) samt hvor mye arbeid det er å ha.

Les mer

corona

Corona virus

nordpool-sell-sbiwebb-1080x500

Den perfekte julegaven til hele familien

Trivsel, gode samtaler, avkopling og bedre nattesøvn – er ikke det en fin julegave til de man er glad i? Spabad er julegaven alle ønsker seg uten å vite det.

De mørke kveldene er over oss og julestria ligger rett rundt hjørnet. For mange kan dette være en tid preget av høyt tempo, høye skuldre og høye forventinger – hva skal vi gjøre til jul i år, hvilke gaver skal vi gi til hvem og hvordan skal vi ta vare på de vi er glad i litt ekstra nå som det er jul? Faktisk finnes det én gave som hjelper på alt dette. Den får ikke plass under treet, og litt ekstra jobb blir det kanskje for julenissen – men desto bedre er sjansene for at det slår an hos familien!

Les mer

bilde3-1080x500

INGENTING VARMER SOM ET SPABAD PÅ KALDE KVELDER

Da Tom Arne Ingier skulle kjøpe nytt boblebad, var han på utkikk etter et produkt laget spesielt med tanke på vårt tøffe skandinaviske klima. Valget falt på et Svenska Bad-spa levert av Nordpool Spa.

Med sjøutsikt og lun kveldssol sentralt på Nordstrand, har Tom Arne Ingier og familien de beste forutsetninger for hygge og idyll på sin terrasse, sommer som vinter. Da tiden kom for å gå til innkjøp av nytt massasjebad, var det gode tekniske løsninger og driftskvalitet som avgjorde for Ingier.

Les mer

Oversikt-m-stoler-1080x500

SPA I HVERDAGEN                                              

Hos Tom Egil Roll-Olsen på Nesøya i Asker gir spabadet elegant rekreasjon og anledning til å nyte en slående utsikt til fulle hele året – uansett vær.

Da familien nylig gikk til anskaffelse av et spabad hjemme, var det trivsel som veide tyngst.
– Det fineste med spabadet er det sosiale. Det er veldig ålreit også på sommeren, og ungene storkoser seg, men det er først og fremst den kalde årstiden vi gleder oss til. Det å komme seg bort fra TV-en og gjøre noe sammen. Slappe av i helgene med familien eller kanskje invitere noen venner på en fin kveld, forteller Roll-Olsen.
Les mer

Nordpool-Spa-1-1080x500

SPA-ÅPNING MED FOKUS PÅ VILLEROY & BOCH

Spabad er i vinden og mange ønsker seg slik komfort hjemme eller på hytta. Sammen med dette ønsket hører gjerne et krav om kvalitet og service, og her kommer åpningen av Nordpool Spa på Høvik inn i bildet.

De vil feire åpningen med å by på en sjelden godbit fra Villeroy & Boch, det ypperste Nordpool Spa vil føre innen massasjebad. Og det er grunn til å spisse sansene – for på lørdag 18. august vil de ha et sjeldent spesialtilbud på det tyske kvalitetsmerket.

Les mer

forsidebilde-1080x500

BOBLENDE HELSE PÅ HØVIK

Vi blir stadig mer kontinentale av oss. Som et utslag av det velger stadig flere å investere i egen velvære med spafasiliteter i hjemmet. Både innen- og utendørs.

Nå etablerer den store svenske aktøren Svenska Badrumsinredningar med over 20 års erfaring i bransjen seg for alvor i Norge, med utgangspunkt på Høvik i Motorpools tidligere lokaler. De er størst i Sverige på spabad og tilbyr i dag tre varemerker. Nordpool, Svenska Bad og Villeroy & Boch. Det er en god nyhet for de som vurderer å anskaffe spa.

Les mer