corona

Corona virus

I denne tiden med usikkerhet rundt COVID-19-viruset, ønsker vi å forsikre våre kunder om at NordPool Spa AS ikke har opplevd noen betydelig innvirkning som et resultat av sykdommen, men vi tar de nødvendige forholdsregler, som inkluderer sosial distansering. For å minimere kontakt mellom personer oppfordrer vi kunder til å benytte seg av vår nettbutikk for kjøp av tilbehør, se https://nordpoolspa.no/nettbutikk/

Går du med tanker om å investere i spabad, men er usikker på om dette er trygt å bruke i disse tider så er det ifølge CDC (Centers for Disease Control and Prevention) ingen bevis for at Coronavirus kan spres til mennesker ved bruk av riktig vedlikeholdt og desinfisert spabad/massasjebad. Riktig drift, vedlikehold og desinfisering med klor eller brom bør fjerne eller inaktivere viruset som forårsaker COVID-19.
Les artikkelen fra CDC her.

Er du usikker på om du har korrekte vannverdier i ditt nåværende spabad ta kontakt med oss så skal vi kunne hjelpe deg på rett vei. Vi anbefaler å bruke teststripsen Insta Test4 for å lese av vannverdiene, denne kan kjøpes i nettbutikken eller klikk her for å komme direkte til produktet.
Etter hvert som situasjonen utvikler seg, vil vi fortsette å overvåke den nøye og følge tiltak anbefalt av CDC.

Butikken på Billingstad er fortsatt åpen og har det du trenger av kjemikalier og tilbehør til ditt spabad, samt mange bad på lager som er klare for levering.

Gi oss beskjed om det er noen måte vi kan hjelpe deg på. Du kan kontakte oss ved å ringe butikken på telefon 67 56 60 00 eller på epost post@nordpoolspa.no.
Våre åpningstider er mandag til fredag 10-17, og lørdag 11-15.

Vi håper at dere alle er trygge og tar hensyn for å sikre egen helse og helsen til de rundt dere.

Vennlig hilsen oss i NordPool Spa AS.