fbpx
Helse

Helbredendde

Et massasjebad gjør mer for din helse enn å bare redusere hverdagsstresset.  Spa-behandlinger, klinikker og rehabiliteringssentre er alle klar over de positive og helbredende effektene hydromassasje gir deg.

Hydroterapi har blitt benyttet i flere år med gode resultater. Kombinasjonen av vann, varme og hydromassasje som ditt massasjebad gir deg har en merkbar og dokumentert påvirkning på din helse og fysiske velvære. Den nesten vektløse tilstanden du får i badet lar ledd, muskler og rygg slappe av og hvile, som merkbart lindrer smerte og stivhet. Vanntrykket og vår spesialtilpassede hydromassasje bedrer blodsirkulasjonen, som igjen lindrer stølhet, stivhetssmerter og hjelper med revmatiske plager.

Hydromassasje er også stimulerende for metabolisme, samt hjelper å vedlikeholde elastisiteten av bindevev og hud.

For kropp og sjel

Jevnlig bruk av ditt massasjebad hjelper å holde både helse og humør på topp. Med en personlig sone for avkobling, avslapning og restitusjon har du mer til overs i din hverdag. I massasjebadene fra Villeroy & Boch har du muligheten til å selv bestemme hvilken massasje du ønsker med vår JetPak teknologi, du velger selv om du ønsker mykt, brusende vann for en ren følelse av avslapning eller en gjennomført og kraftig hydromassasje for å stimulere og restaurere.

Slapp av i ditt eget Villeroy & Boch massasjebad og nyt vektløsheten. La hverdagens stress og stølhet skylles bort før du avslutter dagen i en dyp og god søvn som er kritisk for restaurering av både kropp og sinn. Så du kan starte neste dag på ditt beste, full av energi og ny giv.

© Nordpoolspa.no | Din komplette spabad leverandør |