fbpx

KONSTRUERT MED LEVETID OG MILJØ I FOKUS – PRODUSERT I USA

EnduraFrame™ – 100% Uten treverk. Konstruert for å vare.
Ditt Villeroy & Boch massasjebad er bygget med presisjon og stolthet, med kun det beste av materialer.
Alle massasjebad fra Villeroy & Boch er bygget med vår patenterte EnduraFrame struktur, et solid rammeverk i formstøpt ABS helt uten trevirke eller metall så ditt massasjebad vil aldri få problemer med rust eller råte i konstruksjonen.

Våre moderne konstruksjonsmetoder påpasser at ditt massasjebad har den strukturelle støtten det trenger til badet og de hundrevis av kilo med vann det skal holde. De formstøpte ABS EnduraBase, EnduraBeam, søyler og andre EnduraFrame komponenter er nøyaktig sammensatt med perfekt presisjon til hvert bad, hver gang, uten menneskelig feil.

Glem dine bekymringer og fokuser på komfort og avspenning. Ditt Villeroy & Boch massasjebad er bygget for å være bekymringsfritt.

Velvære og trygghet – fra Villeroy & Boch

Det perfekte massasjebad – En ingeniørkunst
Hver del av ditt Villeroy & Boch massasjebad er presisjonsbygd og settes sammen på samme måte, hver gang. Vårt EnduraFrame rammeverk (Sprøytestøpte Z-støtter) skaper en nøyaktig og presis sammenkobling mellom bunnplate, skallet og EternaWood kledningen utvendig. Alle komponentene våre er sterkere enn tradisjonell konstruksjon i tre, tar bort feilmargin ved kutting og sammensetting av deler i trevirke og vil vare mye lengre enn konstruksjoner i tre eller metall som kan ruste eller råtne. Presisjon og kvalitetskontroll gjør at vi tilbyr 5-års garanti på alle komponenter i ditt bad.

Våre ingeniører, din trygghet..

EnduraFrame

KVALITET, I DET DU SER… OG DET DU IKKE SER.

Kvalitet driver alle beslutninger som tas for produksjonen av massasjebad fra Villeroy & Boch. Våre design og konstruksjonsmetoder er i en klasse for seg selv. Dette gjenspeiler seg i det du ser og det du ikke ser. Komponenter som vår EnduraFrame er produsert med mikrometer presisjon og satt sammen med nøyaktighet. Vi legger også inn ekstra støtter i områder med mye bruk for å la ditt eierskap av massasjebad fra Villeroy & Boch bli en bekymringsfri opplevelse.

Som en del av konstruksjonen, har vår formstøpte “EnduraBase” bunnplate i kompositt håndtak langs hele badet når det skal flyttes med praktiske kabel kanaler for tilførelse av strøm, ventiler for å holde skadedyr unna og lett tilgjengelig utvendig drenering.

Konstruert bedre, fordi vi bryr oss…

MASSASJEBAD – PRODUSERT I USA
MED STRENGE KVALITETSKRAV OG STOLTHET.
Fra massasjebadets bunn helt til den minste dyse, Villeroy & Boch sine massasjebad er produsert til de strengeste kvalitetskrav. Vårt overordnede mål både i produksjon og som selskap er funksjonell perfeksjon og kvalitet for nettopp deg,
eieren av ett av våre massasjebad. Vår fremgangsmåte og kontrollerte produksjon lar oss kraftig redusere alle variasjoner og feilkilder under konstruksjonen av ditt massasjebad.
Hver stasjon i vår produksjon har flere kontrollpunkter for å forsikre at ditt bad er pålitelig og bekymringsfritt. Hvorfor risikere din velvære med massasjebad produsert etter fortidens metoder eller uten kvalitetskontroll?

Vårt fokus er at Villeroy & Boch sine massasjebad skal være de best konstruerte, av høyest kvalitet og mest bekymringsfrie massasjebadene i verden.

Ditt massasjebad, konstruert med stolthet av oss…

spa platinum driftwood

© Nordpoolspa.no | Din komplette spabad leverandør |