fbpx

UTNYTT UTEPLASSEN SOM SOSIAL ARENA – FOR FAMILIE OG VENNER

Tiden du tilbringer med familie og venner er dyrebar. Spesielt når man har det hyggelig, med latter, feiring, god mat og drikke.

Når våren setter inn, samles man ofte utendørs og nyter været – Utnytt atmosfæren av ditt uteområde med stilfulle utemøbler og et moderne massasjebad fra Villeroy&Boch, for deg og dine.

Massasjebad – Samlingsplassen for hygge og prat

Et massasjebad er en ideell plass å samles, for festiviteter, samtaler eller for å koble av i felleskap. La dine gjester nyte den komfortable følelsen av et massasjebad samtidig som de nyter omgivelsene og tilbringer en avslappende kveld med deg.

De yngre deltagerene vil se frem til å delta, da de kan plaske fornøyd i massasjebadet samtidig som de er synlig til en hver tid. Massasjebadet er også perfekt for en avslappende spa og velvære kveld eller helg med dine venner uten å reise lengre enn din egen hage.

Det er ikke bare følelsen av brusende temperert vann som skaper den perfekte atmosfæren. Med musikk i nærheten eller et integrert bluetooth musikksystem i badet kan du høre på din favorittmusikk når dere bader.

Når mørket faller, kan du enkelt slå på det integrerte lys systemet og få “wow” effekten av det belyste vannfallet og vannet i den fargen du selv ønsker!

SPA GROSS 241

© Nordpoolspa.no | Din komplette spabad leverandør |