fbpx

DITT MASSASJEBAD GIR DEG EN UNIK, EGEN SONE FOR VELVÆRE OG NYTELSE.

Et øyeblikk med fred og avkobling, en pause fra hverdagslivet, la fokuset være å eksistere her og nå. Føl spenning og stivhet smelte bort samtidig som du lar tankene drive. Et perfekt øyeblikk som er ditt – ren nytelse og velvære. Når du skal nyte de små øyeblikkene av fred og avspenning er det ingenting som slår et bad. Føl varmen fra vannet svøpe kroppen og skylle bort hverdags stresset, la det brusende vannet ta seg av dine ømme muskler i en perfekt unison av avslapning. Massasjebad fra Villeroy & Boch lar deg nyte et helt individuelt øyeblikk av velvære i ditt eget hjem.

1
2
3
4
WOMAN BACK
1

skuldre

2

Øvre rygg

3

Midtre rygg

4

Korsrygg

Din egen oase for velvære

I tillegg til den avslappende effekten av vann, gir ditt massasjebad flere muligheter for å skape ditt perfekte spa-område, hjemme hos deg.

Lys har en merkbar påvirkning på humøret og generell velvære. En innebygd belysning med skiftende farger og et opplyst vannfall i ditt massasjebad gir en perfekt atmosfære: Velg rike gule toner og røde toner for en forfriskende følelse, eller dype blåtoner og grønne toner for ren velvære. Vi anbefaler også å bruke musikk for å akkompagnere den beroligende effekten lyden av vannet gir. Gjennom våre frittstående lyd systemer eller vårt innebygde bluetooth musikksystem i badet.

Velvære og avspenning er individuell. Hos oss er personlig tilpasning en selvfølge

La deg selv slappe av og være helt komfortabel. Det er ingenting verre enn følelsen av noe som kniper eller klyper når du prøver å slappe av. De ergonomiske setene og våre komfortable nakkeputer lar deg nyte tiden i ditt massasjebad uten distraherende momenter.

Du kan også bytte mellom våre ulike JetPak moduler for å skreddersy ditt massasjebad etter ditt ønske og humør. Velg mellom mykt, svøpende vann eller en forfriskende massasje. Det varme vannet i samspill med massasjen hjelper også på blodsirkulasjonen, som gir en ny glød til huden din og hjelper på en mer behagelig søvn. Så du kan se like avslappet ut som du føler deg.

© Nordpoolspa.no | Din komplette spabad leverandør |